Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji. Proti EET jsem hlavně kvůli mým známým, kteří podnikají, a ti mi od začátku tvrdí, že to bude jen drahé (pro stát) a v důsledku k ničemu. Informace sbírám z veřejných prostředků, a Vy jste pro mne první, který to napsal v šířce a uceleně. Fakt díky.

Pro mne bylo hlavním varováním právě to opírání se o Chorvatsko, které přece jasně dokázalo, že to vůbec nefunguje tak zázračně, jak se tvrdí. Myslím, že naši podnikatelé si zaslouží spíše méně klacků pod nohy, než více, ale chápu, že o to p. Babišovi asi nejde. Karma R^

3 0
možnosti

Všichni podnikatelé, kteří mají zaměstnance a přijímají hotovost a obchodují s potravinami, alkoholem a jiným zbožím musejí mít elektronickou pokladnu.

Pokud jí někdo nemá, možná po zavedení EET zjistí, jak ho zaměstnanci okrádají.

0 0
možnosti

To je ale věc každého podnikatele, jak si to uvnitř vlastní firmy nastaví, do toho je státu prd...

6 0
možnosti

Konečně jsem se jako živnostník dověděl užitečné informace. R^ Děkuji.

Soudruh Babiš, blábolící stále dokola stejné populistické lži to doposud nedokázal. Pouze běhá jako blb s cedulí EET a půllitrem piva a slibuje levnější pivo jako kompenzaci hospodám. Jen mě to nějak nevychází: Když si rozdíl v částce za zlevněné DPH piva nechají hospody pro sebe jako kompenzaci zavedení EET, jak může být levnější pro zákazníky??? Ale Babiš klidně slíbí všechno všem i třikrát...;-O

5 0
možnosti

Pivo levnější nebude, na to vemte jed. Naopak, už teď Vám každý hospodský, restauratér,říkejte mu jakkoli, potvrdí, že okamžitě zdraží.

0 0
možnosti

Prodejní automaty, že tvoří 3-4% maloobchodních tržeb? Prosím, kde jste tento údaj našel?

0 0
možnosti
Foto

co si zkusit kliknout na odkaz, je v blogu

0 0
možnosti

Výherní automat musí mít své místo, určitě nebude fungovat v prodejnách a veřejných místnostech. Výherní automaty nejdou ani v lepším hotelu.

Výherní automaty nejdou tam, kam chodí celé rodiny. Gembler je většinou jen jeden člen.

0 0
možnosti

Autor nepise o vuhernim, ale prodejnim automatu. To je trosku rozdil.

2 0
možnosti

Osobně si myslím, že DPH se vybere více.O kolik, to nevím.Jinak rozumně popsané.Na druhou stranu, ten systém se může vyvíjet a postupně to doladit tak, aby to bylo co nejméně děravé.Vše má své klady a zápory.

Jinak to co si strhne banka, nemá s DPH nic společné.Ten obrat jako takový je ve finále správně. Ale to je na delší debatu.

0 0
možnosti

A to je dobre, ze se vybere vic DPH ? Ja myslim, ze ne, protoze lidem zustane min penez.

2 0
možnosti

Zaznívá hodně diskusí ohledně EET. Pan Babiš na zavedení EET a následné efektivnější vybírání daní staví své setrvání v politice.

Nechápu např. pana Kalouska a jeho urputné tvrzení o zbytečnosti zavádět tento systém. Připadá mi, že všichni ti křiklouni mají strach, že tento systém bude fungovat. V opačném případě by v tom pana Babiše nechali vykoupat.

1 2
možnosti

Naprosto souhlasim. V prvni polovine minuleho stoleti taky bylo zbytecne protestovat proti zavirani zidu do koncentracnich taboru a bylo vyrazne lepsi v tom proste zodpovedne politiky nechat vykoupat. Zadneho z nich potom preci znovu nezvolili.

3 4
možnosti

"...podnikavé menšiny ktera několik takových automatů nainstaluje do svých večerek..."

No tak to nehrozi ani nahodou. Tyto automaty jsou velmi drahe a tato "podnikava menšina" ma podnikani zalozene na jednoduchosti a lacinosti provozu podnikani.

0 0
možnosti

Výborná analýza, bohužel nezazní v ČT ani nebude otištěna v novinách ...

4 0
možnosti

Já bych to celé shrnul do jednoduchého (pro jednoduché lidi) tvrzení: kdo podporuje EET, buďto neví, o čem mluví, nebo má nějaký osobní zájem na nárůstu šedé ekonomiky. Asi tak nějak. :-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS