Diskuse

Lži o EET

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si pomyslím, že stát sebere lidem 10 miliard a dá je k dispozici všelijakým Babišům, Sobotkům, Kalouskům a dalším, tak mě je těch lidí upřímně líto. Co vše by tito lidé za těch 10 miliard kolem sebe dokázali vytvořit a nyní o to všichni přijdeme.

6 0
možnosti
Foto

Ve svém příspěvku o EET jsem uvedl, že systém plateb terminály by umožnil totéž co vymyslel Babiš bez jakýchkoliv dalších nákladů s úsporou na finančních úřadech. Pokud by několik řádků programu obsluhy platebních terminálů zajistilo možnost zadat hotovou platbu stejně jako platbu kartou s rozdíle, že by bylo uvedeno, že se jedná o platbu v hotovosti. Výpis účtu banky se předkládá při kontrole FÚ Pro IT je to malý problém. Mělo by to obrovskou nevýhodu, Spřátelené firmy by přišly o kšeft, nebyly by další teplá místečka na FÚ a chudé banky (prošustrované při privatizaci) by byly obtěžovány vedením jednoho řádku k platebnímu terminálu

2 0
možnosti

Řekl bych, že úsloví o Spejblovu synovi a jeho povědomosti o ozbrojeném konfliktu na Vás sedí jak ulité.

0 0
možnosti
OP

Současná polská vláda možná dojede na antipotratovou politiku. Lidé by si měli uvědomit, že stejně tak může Babiš dojet na tento EET podvod, pokud ho nebudou volit. Za článek vysoká karma

6 0
možnosti
PK

Původně jsem si myslel, že jste ten příspěvek dala omylem jinam. Ale souhlas - neúspěch EET bude pro něj průšvih. Daleko větší než nějaké hnízdo, rozpočet, že je Slovák, bývalý člen KSS (podle mne v KSČ nebyl) a asi i v ... Škoda, že mu nedělám poradce, EET jedině přes moji mrtvolu.

4 0
možnosti
Foto

To je hezké, jenže bohužel většina občanů chce přesně takový stát jaký jim nabízí Babiš. Stát, který se o ně postará, který jim zajistí teplé místečko v paštikárně, stát, který jejich vlastním sousedům sebere co možná nejvíc a oni si pak nebudou aspoň připadat tak chudí. Že pár nomenklaturních bolševiků bude mít díky jejich bídě honosná sídla jim nevadí, protože to jsou už pro ně velké ryby, kteří by je měli i tak. Podstatné je, že soused nebude mít víc jak oni.

14 0
možnosti
PK

Dnes nevyděláte až vyjímky velké prachy klasickým podnikáním. Dobří klasičtí nevadí, alespoň ne většinou. Ale lidi štvou takové ty karusely, finanční hrátky atd. Problém taky je, že u nás byl výborný pekař ale časem se hodně zkazil. Nebo že to převzal po tátovi "mladej" ...

0 0
možnosti
Foto

Čím víc pekařů, kvůli EETukončí činnost, tím lépe pro Babiše a jeho firmy. Jeho firmy vyrábějící pečivo je okamžitě nahradí. Čím víc řezníků kvůli EETukončí činnost, tím lépe pro Babiše a jeho firmy. Jeho firmy vyrábějící uzeniny okamžitě je nahradí. O tohle tady jde.

14 0
možnosti
PK

Považuji EET v online podobě za hloupost, už proto, že nikde ve vyspělých státech neexistuje. Sice tam zkouší dílče "pohyby" podchytit ale ne online. Na druhé straně kontrolní hlášení ano, nebo změnit DPH na daň z obratu, i když to také není ideální. Ale co je. Svádět "pauperizaci" na EET je ale taky hloupost. Jak šel a jde letopočet, tak se zrodili a rostou velcí - kdo by v r.1945 sázel na nějaké IKEA či Kauflandy. Normální byl prodej v malém přes pult. Zdá se mi také, že jak jde čas tak roste počet nepoctivých podnikatelů, i když takoví byli i za R-U či Masaryka. A proti tomu se těžko bojuje ex post, zkuste se někdy vžít do pozice na druhé straně barikády.

0 0
možnosti
PN

P65e54t13r 43N26ě40m95e31c

4. 10. 2016 16:14

Závistivcům to nevysvětlíte :(

7 0
možnosti
Foto

Nevysvětlíte. Ale buďme objektivní: kdo z těch partajníků napříč stranami v ojeté Fabii jezdí? ;-)

S radostí to přenechávají živnostníkům, řemeslníkům a důchodcům...

5 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1191x
Není až tak důležité mít vlastní názor, jako vědět proč tomu tak je.

Seznam rubrik